Languages:                      

DbxBackup.com      Download MailNavigator 1.15  


Produkter

  MailNavigator

  Palette  Tune

  AlphaBrowser

  DBX Backup

  Download   Analyzer


Download

Registrering

Support

 E-mail og nyheds filter-navigering


E-mail og nyheds klient
med et effektivt søgesystem.

MailNavigator programmet er opbygget med en kombination af to avancerede værktøjer, der er nødvendige for at kunne håndtere e-mail og usenet nyheder:

  • FILTER - er et effektivt system til informationssøgning i mailbokse og deres mapper i de mest udbredte mail programmer.

  • NAVIGATOR - er en meget anvendelig mail- og nyhedsbrowser med avancerede muligheder.

Beskedden search system starter en avanceret informationssøge funktion i mail filer i følgende populære programmer: Windows Live Mail, Windows Mail (Vista), MS Outlook, Outlook Express, MS Mail, MS News, Mozilla Thunderbird, Opera Mail, The Bat, Netscape Messenger, Eudora, Forte Agent, Pegasus Mail, Eserv, og også i alle udbredte filformater i Fidonet informations netværk. Søgningens sproglige filtre inkluderer standard operatorerne: OR, AND, NOT, NEAR, inkl deres synonymer, samt parenteser for yderligere at præsicere rækkefølgen i kaldet. Søgning kan ske på hele ord, eller dele deraf. I dette program er det muligt at bruge søgefiltre på selve indholdet i mails, og i nogle af felterne i mail-headeren. Der er også et specielt filter, der kan finde indentiske nyheder i forskellige nyhedsgrupper.

Information retrieval Mail-arkiv-filer på din pc er automatisk identificeret mens programmet loader, og arrangeres på en liste, som kan tilpasses efterfølgende. Søg filer kan også grupperes efter emne.

I programmet er der et søge-register, der gemmer de sidste 100 søgninger for enkel genbrug.

Når en søgning udføres vises resultatet i en speciel virtuel mailboks som styres automatisk af Message navigator. Alle nøgleord fra søgningen er fremhævet i lyse farver.


Messages navigator Message navigator har alle almindelige menu funktioner som vanlige mailprogrammer og nyhedsklienter, men indeholder også en række specielle værktøjer og muligheder.

I message navigator kan du flette virtuelle filer med søgeresultatet med dit mail arkiv, og derefter udføre en yderligere søgning på det flettede materiale direkte.

Message navigator har et effektivt system til søgning i egne arkiver, men andre mailprogrammers arkiver kan indlæses og benyttes på lige fod. Det har et stor udvalg af filtreringsmuligheder, så du har fuld kontrol over de informationer, der vises i navigator.

Bortset fra i preview, kan valgte mails indlæses direkte i en editor i indbakken, så beskedder kan læses og kommenteres - eller sendes til udbakkens editor, så beskedden kan videresendes.

MailNavigator indeholder også et kommunikationsprogram (Connect.exe), som kan køres fra MailNavigator eller som en stand-alone funktion. Kommunikationsprogrammet er optimeret til Dial-Up (analog modem/isdn) forbindelse til Internettet, og giver mulighed for at hente og sende i multithread mode.

ScreenShort - Subscription manager Subscription manager er en funktion i programmet, som er meget praktisk til nyhedsgrupper. For hver nyhedsgruppe, du har interesse i, og medtaget i din abonnementsliste, kan programmet vælge filtre, opsamlingsfil og status på nyhedsgruppens abonnement.

Status på en nyhedsgruppe kontrolleres af 'message loading'. Hvis du, for eksempel, vælger [head_only] - vil kun artiklernes overskrift vises. Vælges [complete] vises hele artiklen. Og vælges [head + X lines], vises korte artikler helt, mens længere artikler kun får vist de første x linjer. Hvis filtre er aktiveret i mailbokse, vises kun de mails, der passer jf. filtreringen.

ScreenShort - Address book Mailsystemet indeholder også en simpel og letanvendelig adressebog. Instant search funktionen er uundværlig for hurtigt at finde en given adresse. Du behøver blot at indtaste to tegn af et navn eller et par tal i telefonnummeret, og alle adresser, der ikke passer til dette kriterie, er frasorteret.

Informationen i adressebogen er gruperet i mapper - men ligesom i message navigator - kan alle mapper vises simultant. Mapperne i adressebogen kan også bruges som 'mailing list'.

I adressebogen kan man se korrespondance til/fra den valgte, og programmet kan lave en opringning til personen. Yderligere information fra eksisterende mailsystemer og adressebøger kan importeres.


Fri registrering for oversættere.

Hvis du kan hjælpe med oversættelse til dit modersmål, så send en mail, og du får registreringen gratis! Men - før du starter - kontakt os, så vi kan sende instruktioner og de filer, der skal oversættes.



Languages:

English 

The e-mail and news filter-navigator

French 

Le navigateur/moteur de recherche de vos messages e-mails et news

Italy 

Il navigatore e filtro di e-mail e news

Spain 

El navegador con filtros de e-mail y noticias

Russian 

Навигатор электронной почты и новостей

German 

Der eMail und News-Filter Navigator

Portuguese 

O filtro-navegador de e-mail e notícias

Romanian 

Un client e-mail si de stiri cu un sistem efectiv de cautare a mesajelor

Polish 

Przeglądarka poczty i grup dyskusyjnych

Dutch 

De e-mail en nieuwsberichten bestuurder

Hungarian 

A e-mail és hír szûrõ-kezelõ



Copyright © 2000-2020 GEO Ltd   
All Rights Reserved   
 
   

[Læs pst filer] [Læs dbx filer] [Mailbox Læser] [Dbx fil gendannelse] [Outlook Express reparation FAQ]